Info

Suomen johtaviin jazz-festivaaleihin lukeutuva Imatra Big Band Festival järjestetään jälleen 10-vuoden tauon jälkeen Imatran keskustassa 24.-29.6.2024. Kuusipäiväisellä festarikokonaisuudella nautitaan kansainvälisen tason big band, jazz ja blues -esiintyjistä, ilmaiskonserteista sekä iloisesta festaritunnelmasta ympäri Imatran keskustaa.

Liput

Imatra Big Band Festival -tapahtuman liput ovat ostettavissa valtakunnallisen lippupalvelun kautta osoitteesta ticketmaster.fi. Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn torstaina ja perjantaina Kesäteatteriareenalla järjestettäviin esityksiin. 

  • Torstai 49 € + palvelumaksu
  • Perjantai 49 € + palvelumaksu
  • Torstai ja Perjantai 85 € + palvelumaksu

VIP-liput

VIP-lippu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea ikimuistoinen festarielämys. VIP-lippuun sisältyy ennaltavarattu paikka Kesäteatteriareenalla sekä kuohuviinitarjoilu Imatran Valtionhotellin tapahtumatiloissa. Imatran Valtiohotelli sijaitsee Kesäteatteriareenan läheisyydessä. VIP-liput ovat ostettavissa sähköpostitse info@ibbf.fi.

  • Torstai 80 €
  • Perjantai 80 €
  • Torstai ja Perjantai 160 €

Liput yrityksille

Tarjoa työkavereille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille musiikintäyteinen kokemus Imatra Big Band Festivaaleilla. Osta liput sähköpostitse info@ibbf.fi

Ikärajat

Imatra Big Band Festival on ikärajaton festivaali. Huomioithan, että osa festivaalin palveluista ovat kuitenkin tarkoitettu vain täysi-ikäisille kävijöille.  

Tapahtuma-alue

Imatra Big Band Festival järjestetään Imatran ydinkeskustan alueella, Imatrankoskella. Esitykset järjestetään Kesäteatteriareenalla, Koskenpartaan kävelykadulla eli BB-kadulla, Valtionhotellilla ja Bar&Cafe Kuohussa. Esiintymislavat sijaitsevat lähellä toisiaan ja niiden välillä on helppo liikkua kävellen.

Saapuminen

Imatralle on helppo saapua eri puolilta Suomea niin omalla autolla kuin julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Junalla tai linja-autolla

Imatran keskusliikenneasema sijaitsee lähellä Imatran keskustaa Mansikkalassa. Keskusliikenneasemalta festivaalialueelle siityminen onnistuu kätevästi paikallisbussilla, taksilla tai kävellen. Osa kaukobusseista pysähtyy myös Imatrankosken pysäkillä, josta on lyhyt kävelymatka tapahtumapaikoille.

Autolla

Imatran keskustan alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Muista kuitenkin parkkikiekon käyttö merkityillä paikoilla. Huomioithan, että festivaali saattaa vaikuttaa liikennejärjestelyihin ja pysäköintimahdollisuuksiin Imatran keskustassa. Kesäteatterin pysäköintialue on rajallinen, joten on syytä varautua pysäköimään kauemmas tapahtumapaikoista.

Tutustu Imatran seutuun kansallisihme.fi.

Majoitus

Imatran seutu tarjoaa runsaasti majoitusvaihtoehtoja kaupungissa ja Saimaan rannalla! Monipuolisesta majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja hotelleista ja kylpylöistä aina mökkeihin ja leirintäalueisiin asti. Suosittelemme varaamaan festivaalimajoituksen hyvissä ajoin, koska samaan aikaan on useita kesätapahtumia!

Imatran ja Lappeenrannan seudun majoitusvaihtoehtoihin voit tutustua helposti osoitteessa gosaimaa.com

Saavutettavuus

Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaisen festivaalivieraan mahdollisimman esteetön liikkuminen. Festivaalialue on suurimmaksi osaksi asfalttia ja kaikille esiintymislavoille on esteetön kulku. Kysy tarvittaessa lisätieoa ja varmista yksilölliset tarpeet info@ibbf.fi.

Turvallisuusjärjestelyt

Tavoitteenamme on mahdollistaa niin kävijöiden, artistien kuin henkilökunnan turvallinen festivaalielämys. Turvallisuudesta huolehtivat järjestyksenvalvojat ja pelastusviranomaiset.

Noudatathan tapahtumassa tapahtumajärjestäjien antamia ohjeita.